Adolescenții din ziua de azi

16 mai 2017 Daniel 0 Comments

Copii din ziua de azi au primit harul de a schimba lumea in ceva mai bun. Cu toate astea, fiecare are problemle lui pe lângă acest angajament care I-i se impune pe parcursul copilăriei și al pubertații .

Eu personal mă aflu într-un liceu, unde profesorii, vorbesc numai despre acest subiect, și incearcă oarecum să ne schimbe mentalitatea într-una mai formala . Le dau dreptate unora, ca și profesorului meu de istorie, care m-a indrumat să urmez căile “Voluntariatului“. Un lucru bun pentru mine ce m-a făcut să realizez că trebuie să mă maturizez.

Unii adolescenți din ziua de azi cred că să stai prin pub-uri să chiulesti și să te duci prin spatele blocurilor pentru a fuma e mai bine de cat a sta la ora și a acumula informații, aceștia gândindu-se că o să stea toata viața pe banii parințiilor, și pe veniturile salariilor banale pe care le vor avea eventual.

Clasica expresie “Nu vegetați!“ este o expresie care ar trebuii să ii trezească la realitate pe tinerii din ziua de azi pentru că fiecare lucru făcut poate sa le facă un bine . Nu degeaba se spune că “dacă ai carte ai parte“.

Tehnologia a schimbat foarte mult adolescenții din ziua de azi, făcându-Ie creierul doar un mechanism automat, asta ajungând să distrugă generația noastră. Cu fiecare minut pierdut stând si nefăcând absolut nimic , fiecare celulă inseamnă că moare degeaba. Eu personal susțin ca această perioadă a vieții trebuie să fie momentul în care se schimbă ceva. Ceva în mentalitatea noastră, în psihicul nostru și mai important sufletul nostru. Generația noastră având cea mai mare putere în dezvoltarea umanității prezente.

#adolescentii

Previous Post

Next Post