Coresi – cel mai mare mall

10 iunie 2017 Daniel 0 Comments

În anul 2014 la Brașov se deschisese mult așteptatul Coresi. Deci în primele zile nu aveai loc să arunci nici măcar un ac pe acolo și trebuie să menționez mă nene că totuși vorbim de o suprafață de 3 hectare și deci vă dați seama ce buluc a fost acolo? Prima dată sincer am crezut că se dau tigăi gratis, dar nu oameni erau foarte entuziasmați în legătura cu noile magazine de haine, cafenele, fast fooduri, la care până atunci nu avuseseră acces în Brașov. Ori de câte ori ajung pe acolo este destul de plin în continuare.

În general merg să îmi mai cumpăr câte o pereche de blugi sau o cămașă deci nu e mare lucru. Mai mult merg să mănânc la acel food court gigantic care dacă nu mă înșel cuprinde vreo 11 sau 12 restaurante de tip fast food, preferatul meu mai nou fiind Spartan, o daa acel Souvlaki este excelent.

Am colege de clasă care au cam ajuns dispreate după acest mall, nu ca nu ar fii ceva normal, în general fetele sunt foarte disperate când vine vorba de shopping.

Cam la doi ani mai târziu s-a deschis acolo în sfârșit un lucru care era și pe placul meu, o sala de forță, Belaqua, după părerea mea la ora actuală fiind cea mai tare sală din oraș având și această o suprafață imensă.

Deci dacă într-o zi te simți plictisit și nu prea ai ce face dar dispui de niște bani care nu îți mai trebuie te sfătuiesc să dai o fugă până în Coresi, aici vei scăpa și de plictiseală și de bani.

#brasov#coresi#mall

Previous Post

Next Post