Despre filtrele de apă

6 mai 2017 Daniel 0 Comments

Cu siguranță pe fiecare dintre noi ne preocupă calitatea apei pe care o consumăm zi de zi. Pentru a avea o apă cât mai pură chiar și medicii recomandă folosirea unui filtru de apa robinet. Practic apa care curge pur și simplu la robinet nu numai că nu este bună pentru consum dar pe de altă parte reprezintă și un real pericol pentru noi deoarece poate conține bacterii care ne pot dăuna.

Trebuie să știți faptul că apa plată nu este soluția aceasta fiind de mai multe ori apă obișnuită pusă într-un pet pe care este lipită o etichetă mincinoasă.

Apa potabilă perfect pură nu are gust sau miros, este pur și simplu un lichid inodor, insipid. Cel mai avantajos aspect când vorbim de top filtre de apa la tine acasă este că ai în absolut orice moment la dispozție apă perfect pură pentru consum.

Mai mult decât atât această apă este ideală pentru udarea plantelor. Ceea ce nu știe foarte multă lume este că clorul și metalele grele care se află în apă pot omorî plantele. Udându-le cu apa care a trecut printru-un filtru, plantele vor crește mai armonios și mai frumos.

Un alt avantaje pe care îl oferă filtrele de apă este apa numai bună pentru fierul de călcat aceasta fiind chiar mai pură decât apa distilată, cea pe care o cumpărăm de la magazin. Folosind acestă apă aparatele de călcat cu siguranță vor avea o durată de viață mai lungă.

Și cel mai important lucru după părerea mea este că folosind un filtru de apă vei proteja mediul înconjurător pentru că folosind apa de la robinet filtrată nu vor mai exista atâtea pet-uri de plastic aruncate peste tot, pet-uri care se degradează în foarte mult timp și care afectează mediul înconjurător. Din toate pet-urile care se produc abia 10% ajung să fie reciclate.

#filtru de apa robinet#top filtre apa

Previous Post

Next Post