Dieta daneză – aliatul ideal în lupta cu kilogramele

10 iunie 2017 Daniel 0 Comments

Eu de fel sunt o persoană activă, îmi place să fac mișcare indiferent de ce sport este vorba, fie că vorbim de fotbal, fitness, înot sau chiar handbal. Când fac sport mă simt mai bine, practic imi schimbă ziua. Sunt conștient și de faptul că făcând sport îmi susțin sănătatea ducând în permanență un stil de viață sănătos.

Niciodată nu am avut probleme cu slăbitul indicele meu corporal fiind unul bun mai tot timpul. Și chiar de ar fi stat lucrurile am un as foarte important în mâneca, dieta daneză. În primul rând m-am documentat puțin mai bine în legătură cu ceea ce presupune această dietă, am căutat câte ceva și pe Wikipedia și știu ce am de făcut dacă vreodată voi dori să slăbesc.

Total opus față de mine este tatăl meu care nu este așa prieten bun cu mișcarea, ce-i drept nici nu are prea mult timp liber în care să facă ceva iar kilogramele s-au acumulat destul de repede și destul de multe până în momentul în care a ajuns să își pună niște semne de întrebare.

Așa că în acest moment văd situația perfectă în care trebuie să apelez la dieta daneza și să îl fac și pe el să conștientizeze beneficiile pe care i le poate aduce această dietă și cât de mult și repede aceasta îl poate ajuta să slăbească.

La greutatea sa cele 9 kilogramele pe care teoretic ar trebui să le fi slăbit la finalul dietei daneze ar însemna enorm fiind un număr mai mult decât ideal.

Și sunt încrezător că această dieta este ceea ce îi trebuie tatălui meu pentru a ajunge cum era odată, să fie mulțumit el de el însuși și de aspectul său fizic, și până la urmă să ducă o viață mai sănătoasă.

#dieta#dieta daneza#fericire

Previous Post

Next Post