Facebook si copiii de pe live

6 mai 2017 Daniel 0 Comments

În ultima vreme imi doresc din ce în ce mai des să imi șterg facebook-ul, pur și simplu nu mai suport. Au început să imi apară in news feed posturi din ce în ce mai traumatizante, cum ar fii live-ul cu ”Floricica dansatoarea” dau note de pe ”OffTopic” sau mai știu eu ce. Stau câteodată și ma gândesc în ce fel de lume trăim. Tatăl meu obișnuia să spună că Facebook-ul nu îți dă și creier și încep să îi dau din ce în ce mai multă dreptate.

Găsesc câteodată live-uri in care apar copii de maxim 11-12 ani care dau note cică băi frate… Eu la vârsta aia eram cel mai bucuros dacă mă puteam juca un fotbal cu prietenii sau dacă mă mai lăsa tata să mai stau 30 de minute afară.

În principiu este vina părinților pentru faptul că specimenele de 11-12 ani stau toată ziua pe Facebook. Părinți sunt liniștiți când văd atunci când copilul are ocupație dar nu se gândesc în ce fel îl pot afecta toate acele ore petrecute în șir în fața calculatorului pe Facebook.

Eu personal am început să detest aceasta rețea de socializare, nu mai este același ca în 2011 când erai fericit dacă avea 15 prieteni și din cei 15 puteai vorbi cu 14 dintre ei. În curând cred că imi voi șterge contul sau în cel mai bun caz îl voi păstra pentru a vorbi cu anumite persoane cu care chiar trebuie să țin legătura.

În concluzie gândește-te de două ori dacă ceea ce vezi pe Facebook zi de zi e ok, și pune-ți singur întrebarea dacă e cazul ”Oare ce caut eu aici?”

#copii#facebook

Previous Post

Next Post