articole

Idei de articole

1 martie 2017 Daniel 0 Comments

Nu ştiu dacă vi s-a întâmplat şi vouă însă cel puţin în cazul meu treburile stau cam aşa: când am timp nu am cheful sau starea necesara să lucrez/scriu nimic, când nu am timp îmi vin zeci de idei de articole şi proiecte pe care le-aş putea incepe. Aşadar, fiind mai mult în faza în care am idei şi nu prea am timp, am creeat o listă cu 10 idei din care aţi putea dezvolta articole.

Review – sigur ai în casă cel puţin un smart phone, smart tv, o bicicletă nouă, o maşină, orice, care ar putea fi subiectul unui review. Nu mai ezita şi fă-l! Şigur cineva e interesat de el.

Top 5 – poţi face un top al celor mai bune filme pe care le-ai văzut, al celor mai bune seriale, al celor mai bune melodii pe care le-ai ascultat şamd.

Tutorial – dacă ştii că te pricepi cât de cât într-un anumit domeniu, cât să îi poţi învăţa şi pe alţii, atunci fă unul sau mai multe tutoriale despre orice crezi că ar merge.

Dă-ţi cu părerea – fiindcă un blog personal, până la urmă, e locul unde ne dăm cu părerea, zic eu, ai putea să comentezi o ştire sau un eveniment proaspăt întâmplate.

Fă un concurs – deşi asta presupune să cheltui ceva (fie bani, fie bunuri materiale) poţi face un concurs. Uită-te ce ai prin casă şi nu-l mai foloseşti, adu-ţi aminte de vreun domeniu vechi de care nu mai ai nevoie, orice ar putea suna tentant pentru un cititor, apoi dă-l gratuit.

Liste interesante – asemănându-se puţin cu punctul 2, poţi vorbi despre cele mai citite articole (de pe blogul tău sau nu), cele mai comentate, cele mai necitite, cele mai de calitate şamd.

Dă sfaturi – dacă te crezi capabil să poţi da sfaturi despre ceva anume atunci nu mai ezita, cel mai probabil cineva va avea nevoie de ele.

Articole ”motivaţionale’‘ – scrie articole de genul ”5 motive ca să…slăbeşti, renunţi la fast-food, te apuci de alergat, şamd.”

Povesteşte-ţi viaţa – dacă ai trăit câteva întâmplări amuzante sau interesante atunci le poţi povesti într-un articol.

Fă diverse recomandări – le poţi recomanda oamenilor care-ţi citesc blogul diverse cărţi faine, filme interesante. etc.

Acestea ar cam fi cele 10 idei de articole care mi-au venit în minte în momentul în care m-am apucat să scriu articolul. Aşadar, sper ca acestea să vă ajute în problema legată de adăugarea conţinutului pe blog-ul vostru. 🙂

#articole#blog#idei

Previous Post

Next Post