Lie To Me

Lie To Me – un serial foarte fain

12 martie 2017 Daniel 0 Comments

La un moment dat, acum un an să zic așa acest serial a fost difuzat pe ProTv sub numele de ”Psihologia minciunii” la momentul ăla am spus bă e ok deoarece cam despre asta e vorba în el un doctor în psihologie care își dă seama când oamenii mint și când spun adevărul. Mie îmi rămăsese în cap un episod din acest serial care mi-a plăcut foarte mult și drept urmare cam la vreo două luni după ce l-am văzut am căutat serialul pentru că doream să mă apuc de el. L-am găsit sub numele de Lie to me ceea ce vine tradus din engleză ”minte-mă” lucru care m-a amuzat destul de mult având în vedere traducerea pe care au făcut-o cei de la ProTv.

Personajul principal este doctoral Cal Lightman, un American cu origini irlandeze care prin intermediul analizei faciale determină când oamenii mint și când spun adevărul acest atuu al său folosind contra cost bineînțeles. O are ca asociată pe Gillian Foster, ea fiind expert în comportamentul oamenilor, prin gesture ea își dă seam ace ascund.

Episoadele per total nu prea au legatură între ele, acțiunea în mare se leagă prea puțin. Pe parcursul episoadelor echipa doctorului Lightman rezolvă diferite cazuri, de la cazuri de crimă până la alte cazuri mai puțin grave.

Din păcate nu am înțeles de ce serialul a fost anulat, la momentul difuzării acestuia se pare că nu era chiar atât de vizionat pe cât s-a preconizat drept urmare producătorii au spus STOP. Paradoxal la un an după încheierea filmărilor serialul a devenit mai popular cerându-se în mod expres reînceperea filmărilor de către fani.

#lie to me#psihologia minciunii#seriale

Previous Post

Next Post