Mama Rusie

28 aprilie 2017 Daniel 0 Comments

După cum știm Rusia a fost întodeauna o țară foarte aparte, de la Iosif Isarionovici Stalin până în prezent când îl avem în fața ochilor pe Vladimir Putin. S-au dovedit un popor foarte abil în războaiele mondiale dând dovadă de o strategie foarte bine pusă la punct și de conducători militari foarte bine instruiți.

Ca și putere mondiala în zilele noastre, Rusia ca stat este printre primele cu siguranță dacă nu chiar prima, ei alături de U.S.A. cam hotărăsc soarta lumii iar restul Europei nu prea contează din păcate.

Când vine vorba despe o așa țară foarte bună în multe domenii cu siguranța are și ea bubele ei. Oamenii ăștia nu prea sunt oameni sunt supraoameni, păi băi frate, cum să reziști la -40 de grade și să nu ai nici pe dracu, du-l acolo în frigul ăla pe unu din Spania că nu îi dau mai mult de 24 de ore să trăiască. În altă ordine de idei când vine vorba de băutura te dau pe spate oamenii ăștia, la propriu. Dacă te pui la băut cu o rusoaică să zicem, ea dă gata o sticla de Vodka în timp ce tu, după poate 5 pahare să zicem, ești în lumea viselor de mult, iar ea abia și-a făcut încălzirea.

Cum majoritatea dintre noi avem acces la YouTube, tot majoritatea dintre noi cred că am văzut cel puțin un clipuleț cu un rus făcând nu știu ce trăznaie. De la accidente de mașină pâna la demolari de clădiri, de la spart geamuri cu capul până la sărituri în flăcări de pe bloc.

Sunt niște oameni destul de nebuni dar dacă e să mă întrebi pe mine, ăștia știu să guste viața cu adevărat.

#rusia

Previous Post

Next Post