Masina sau Bicicleta?

6 mai 2017 Daniel 0 Comments

Multi dintre noi calatoresc cu masina spre destinatia dorita pentru a ajunge cat mai repede, nu te ploua, nu te ninge si poti merge oriunde vrei, poti sa cari bagaje cu masina si multe alte motive insa, masina fiind cel mai popular vehicul, aceasta duce la aglomerarea soselelor, iar locurile de parcare goale in unele judete fiind cam rare, consumul fiind unul mare si riscul sa iti lovesti masina in parcare este mare.

Bicicleta este buna pentru cei care au jobul aproape de casa, fiind buna sa te strecori prin trafic foarte usor, aceasta neconsumand nimic, doar energia celui care o foloseste. Dezavantajele ar fi viteza redusa, faptul ca bicicleta te oboseste astfel incat sa nu mai puteti sa parcurgeti distante mari, nu o puteti lasa oriunde deoarece este cel mai probabil sa va treziti fara ea si ca daca ploua sau ninge nu prea o sa puteti merge cu ea deoarece exista riscul sa inghetati.

Alte dezavantaje ale masinii, spre deosebire de bicicleta, ar fi ca aceasta polueaza mediul inconjurator prin depunearea unor gaze toxice in aerul respirabil, aceasta ducand usor usor la distrugerea pamantului.

Din aceste motive eu unul recomand bicicleta chiar daca ne oboseste, putem invata niste exercitii care ne-ar putea ajuta sa mergem cu bicicleta pe distante ceva mai lungi. Bicicleta ajutand de asemenea la  imbunatatirea organismului. Voi ce preferati, bicicleta sau masina?

#bicicleta#masina

Previous Post

Next Post