Mașini în România

28 aprilie 2017 Daniel 0 Comments

În România, mai exact în București putem găsi o gamă foarte variata de mașini, și nu oricare mașini, dintre cele mai bune vreau să zic. De la BMW până la Audi și Porsche sau chiar Lamborghini. Acești monștri pe patru roți sunt deținuți de către oamenii cu foarte mulți bani care nu au absolut deloc grija zilei de mâine și care trebuie să se îngrijească doar de faptul de a cheltuii cât mai mulți bani. Dar nu sunt de condamndat, dimpotrivă trebuie să învățăm de la ei, dacă au ajuns cu foarte mulți bani înseamnă că au ceva materie cenușie în cap și au știut să se descurce.

Hai să lămurim o treabă foarte prost înțeleasă în zilele noastre. Dacă ai BMW sau Audi în general nu înseamnă ca ești cocalar clar? Această proastă opinie s-a format din cauza acelor oameni cu cămașă roz la care nu pot încheia toți nasturii din cauza burți si care crapă semințe ca barosanii, care când conduc mașina li se vede ceasul de ”haur” pe mână și da de cele mai multe ori conduc BMW sau Audi. De aici s-a format și această proastă prejudecată.

Până la urmă nu contează ce mașină conduci atâta timp cât ai muncit din greu pentru ea, tu trebuie să fii mulțumit pentru că față de unu care primește totul fără să dea nimic în schimb ai reușit să realizezi ceva cu mâna ta.

Aceste 2 brand-uri au concurat de-a lungul timpul amândouă fiind două mașini foarte bune, dar care au un consum destul de ridicat care te cam arde la buzunar.

Deci dacă ai de gând să îți cumperi un Audi sau un BMW asigură-te că ai și pompa de benzină acasă.

#masini

Previous Post

Next Post