Profesorii ”țiplă”

30 aprilie 2017 Daniel 0 Comments

Dacă tot i-am adus în discuție pe profii din liceu care după părerea mea au lăsat de dorit ar fii fost chiar culmea să nu îi menționez și pe ceri care i-am apreciat, care mi-au fost alături și care până la urmă chiar m-au învățat ceva, mi-au format niște deprinderi.

Eu dau B.A.C.-ul la informatică având posibilitatea să aleg intre informatică, chimie, biologie sau fizică. La informatică nu prea am excelat niciodată dar de asta depinde facultatea pe care vreau să mi-o aleg mai departe așa că nu prea am incotro.

Băi frate vă va veni greu să credeți dar eu am iubit-o pe profa de chimie din liceu, jur… Eram cred că singurul care avea mai tot timpul 10 la ea la ora fiind cunoscută ca una dintre cele mai dure profesoare din liceu dar eu pur și simplu i-am cazut bine la inimă. Sincer și acum imi pare rău că nu am posibilitatea de a da B.A.C.-ul la chimie dar nu prea am încotro. Cu profa asta am avut o relație excelentă elev-profesor.

Pe lângă profa de chimie a mai fost diriga și proful de sport, proful de sport cu toate că era puțin comunist chiar mi-a plăcut, avea atitudine și din cauza lui mulți colegi au avut de suferit. Nu o să uit niciodată replica lui celebră, când voiai să râzi trebuia doar să îl auzi spunând ”nu se fumează in baza sportivă”, era savuros in momentul in care spunea asta. M-a marcat replic asta a lui.

Diriga era genul de profesor tractor nene, tipul ala de femeie hotărâtă care nu îmi e rușine să spun asta era mult mai bărbăt decât mulți profesori bărbați de la noi din liceu.

#profesor#scoala

Previous Post

Next Post