Cum să te răcorești în 2 pași simpli

7 iunie 2017 Daniel 0 Comments

Când vorbim despre vară singurul lucru pe care îl putem trece la minus-uri ar fi căldura căreia uneori îi facem cu greu fața. Vobresc despre acea căldură care nu te lasa să ieși nici din casă, iar dacă ieși ai putea prăji un ou pe asfalt.

Este adevărat că parcurile acvatice pot fi o alternativă însă nu poți ca în fiecare zi să mergi la unul dintre aceste locuri de agrement sau pur și simplu nu există unul apropiat de locul în care locuiești tu. În acest caz cel mai la îndemână după părerea mea ar fi un ventilator. Un ventilator îți va oferi absolut tot confortul de care ai nevoie la tine acasă și nici nu va reprezenta o investiție atât de mare și va da rezultate mai mulți ani la rând.

Pe lângă aerul răcoritor pe care îl suflă către tine, un ventilator mai presupune și alte detalii de care trebuie să ții cont înainte să faci o achiziție. Pe piață au apărut tot felul de modele care au fost ușor ușor introduse în tehnologia modernă și care dispun și de funcții tot mai avansate.

Înainte de a face o achiziție poți solicita recomandari ventilator de camera pentru vara unor persoane avizate pentru a putea fi siguri că faceți alegerea potrivită și de asemenea aveți și internetul la îndemână care se va dovedi întodeauna un sprijin necontenit de informații.

Vei fi uimit de oferta pe care o vei descoperi când vine vorba de ventilatoare. Prețurile și performanțele pot să difere extrem de mult de la un model la altul. Sunt anumite aspecte de care trebuie să ții cont înainte să faci o achiziție în materie de ventilatoare.

În primul rând tipul ventilatorului este foarte important. Este de preferat să alegi un ventilator care să se potrivească cu camera în care urmează să funcționeze. Cel mai popular tip de ventilator este cel cu picior, fiind o variantă destul de ieftină și eficientă. Pe de altă există și ventilatorul de birou care spre deosebire de cel cu picior este puțin mai practic fiind ușor de mutat având o portabilitate foarte mare.

În al doilea rând în funcție de mărimea încăperii pe care dorești să ventilezi și puterea ventilatorului trebuie să fie pe măsură. Puterea unui ventilator este determinată de debitul de aer eliminat într-un minut însă trebuie să știți că ventilatorul cel mai puternic nu este neapărat cel mai bun. Există însă pe internet zeci de recomandari, astfel ca-l vei putea alege pe cel ideal.

În afară de toate acestea bineînțeles contează și brand-ul ventilatorului, producătorii de top fiind: Rowenta, Elicent și Trisa. Prețul unui astfel de ventilator pornește de la aproximativ șaizeci de lei și poate ajunge undeva la trei sute cincizeci de lei. Așadar nu este o investiție substanțială însă este una care cu siguranță își va merita banii.

#ventilator de camera

Previous Post

Next Post