Rase de caini interzise in unele tari

28 aprilie 2017 Daniel 0 Comments

Desi pare nedrept, anumite rase de caini sunt interzise prin lume datorita agresivitatii. Aceste rase sunt considerate o amenintare pentru populatie, asa ca au fost interzise in anumite zone.

Iata o lista cu rasele de caini interzisi in anumite comunitati.
– Rottweiler
Aceasta rasa de caini este interzisa in Romania, Irlanda, Polonia si Portugalia. Este o rasa puternica si feroce care poate ataca atunci cand te astepti mai putin.

– Tosa Ken
Cainii din aceasta rasa ajung la dimensiuni impresionante. Ei pot ajunge pana la 80 cm inaltime si pana la 80-90 de kg. Prin urmare, din cauza dimensiunii, acestia sunt interzisi in Cipru, Turci, Malta, Regatul Unit, Norvergia, Malaezia, Danemarca si Noua Zeelanda.

– Bulldog
Este o rasa de caini destul de agresiva, iar datorita acestui fapt sunt interzisi in Singapore si Danemarca.

– Pitbull
Pitbullii sunt in top cand vine vorba de rase de caini care au atacat oamenii, iar un studiu recent arata faptul ca aproape jumatate din atacurile cainilor asupra oamenilor au fost efectuate de aceasta rasa. Ei sunt interzisi in Canada.

– Bandog
Cainii din aceasta rasa au dimensiuni mari si au fost crescuti cu scopul de a pazi pe timp de noapte proprietatile. Acesta este o corcitura rezultata din imperecherea pitbullului cu mastiff. Prin urmare, Bandog este un caine care mosteneste agilitatea pitbullului si dimensiunea mastiffului.

– Presa Canario
Sunt caini mari, de peste 45 de kg, crescuti cu scopul de a lupta. Traiesc intre 9 si 11 ani, sunt originari din Spania si sunt interzisi in Noua Zeelanda si Australia datorita comportamentului agresiv cu care sunt inzestrati inca de la nastere.

– Cainele lup
Datorita atacurilor asupra oamenilor, in general copiilor fara aparare care deveneau automat o prada usoara, cainele lup a fost interzis in Norvegia.

#caini#cani interzisi

Previous Post

Next Post