Review AMD Radeon R7 250x

20 aprilie 2017 Daniel 0 Comments

Recent cei de la AMD ( Advanced micro devices ) au scos pe piața plăcilor video un ”mic colos”. Este vorba de modelul radeon r7250x care a întrecut cu mult așteptările cumpărătoril și care până acum s-a bucurat de feedback-uri pozitive in cele mai multe cazuri. Putem spune că această placă video se încadrează perfect in bugetul persoanelor care nu sunt dispuse să cheltuiască foarte mult pentru o componentă de calculator, raportul calitate-preț fiind unul excelent.

Ca și specificații tehnice placa video este pe 128 de biți, GDDR5 cu o memorie grafică de 2GB suportând chiar și cele mai noi jocuri lejer. Modelul distribuit de cei de la ASUS vine în plus cu 2 coolere, cel standard având unul singur.

Răcirea acestei plăci video este activă, suportă o rezoluție maximă de până la 2560×1600 si funcționează pe DirectX 12 chiar.

Începând de la generația R7 AMD a adus tehnologia Eyefinity Technology, deci implicit și această placă se bucură de această capacitate. Ce este Eyefinity Technology? Este o caracteristică ce vă permită să conectați mai multe monitoare, ceea ce este un lucru impresionant deoarece puteți astfel să aveți parte de experiențe de gaming de exemplu mai mult decât HD.

Această placă video poate rula lejer următoarele jocuri: Grand Theft Auto V ( Gta V ), Counter Strike:Global Offensive, League Of Legends, Far Cry IV, Battlefield IV și multe alte titluri pe care gamerii înrăiți abia așteaptă să le joace sau eventual să le rejoace.

Aspecte pozitive:-raportul calitate-preț în acest moment este cel mai bun de pe piață, practic o alegere mai bună decât aceasta pentru cei cu un buget mai redus nu există
-răcirea este foarte eficientă ceea ce îi conferă plăcii video o silențiozitate aparte.
-se pot atașa mai multe monitoare, pentru a beneficia de o experiență aparte.

Aspecte negative:-la capitolul overclocking s-ar fi putut da un overclock ceva mai mare.

Deci cu alte cuvinte această placă video este ideală, singurul aspect negativ pe care îl putem regăsi la aceasta se poate trece foarte ușor cu vederea, aspectele pozitive plusând foarte mult.

#amd#placa video#review

Previous Post

Next Post