romania steag

România în ultimele zile

11 februarie 2017 Daniel 0 Comments

Stau cu televizor mai tot timpul pe posturile astea de știri să văd ce s-a mai întâmplat, care ce bou sau ou a mai furat și care cum mai protestează în fața sediului guvernului sau în fața Palatului Cotroceni. Ceea ce se întâmplă acum în România este lamentabil și de-o parte și de cealaltă. Din moment ce nu ai mers la vot nu te văd îndreptățit să mergi acum să urlii din toți plămânii pe care îi ai huoo P.S.D. sau duie Mragnea, nu frate, nu e ok dacă tu îți făceai datoria de cetățean al acestei țări și votai poate nu erau ei la guvernare și treburile stăteau cu totul și cu totul altfel. Ceea ce fac ei acum este frecție la picior de lemn.

Pe de altă parte nici pe politicieni nu îi putem vedea curați ca la nufăru` cel puțin nici pe departe pe acest domn Dragnea care are o condamnare de 2 ani cu suspendare și care împreună cu alți foști ”mari” revoluționari au furat de au rupt locul. Cât despre Klaus Iohannis, eu nu îl văd decât ca pe o marionetă a occidentului care este pus acolo degeaba făcând orice îi dictează alți conducători influențo dom Europa, orice numai să nu meargă bine lucrurile.

Sunt sceptic în ceea ce privește soarta României însă sper că vor veni la conducere oameni capabili care să pună această țară pe drumul ei normal, ca și la noi să putem vorbi de prosperitate și progres iar bunăstarea oamenilor să depășească media și să se pooată vorbi de o Românie glorioasă din nou.

#klaus iohannis#politica#romania

Previous Post

Next Post