Cei mai sadici criminali din istorie

28 aprilie 2017 Daniel 0 Comments

Despre criminali in serie cu toti am auzit. Au fost o multime de astfel de criminali, insa unii dintre ei au fost atat de sadici si nemilosi incat au ramas in istorie. Iata o lista cu unii dintre cei mai faimosi criminali in serie din toate timpurile.

1. Luis Garavito
Luis a fost nascut in 1957. In copilarie nu a atras atentia si nimeni nu si-ar fi inchipuit ca are porniri criminale. Insa, cu trecerea vremii, columbianul se comporta mai ciudat, astfel incat lumea a inceput sa il suspecteze ca ascunde ceva. Socul a venit cand lumea a aflat ca acesta a ucis cel putin 300 de copii, lucru la care nimeni nu se astepta. A fost acuzat la peste 1300 de ani de inchisoare, insa avocatii acestuia au profitat de lege si au facut ca situatia sa mearga in favoarea lui Luis, astfel ca acesta a primit doar 30 de ani de inchisoare. Acesta inca traieste, iar multi se intreaba ce a fost in mintea acestuia de a violat si decapitat sute de copii nevinovati.

2. Javed Iqbal
Javed a fost pakistanezul pe care lumea l-a descris drept cel mai sangeros criminal in serie. Acesta a ucis intr-un an si jumatate peste 100 de baieti, facand o noua crima la un interval de 5-6 zile. Nu ar fi prins daca in anul 1998 nu ar fi abuzat sexual de doi minori. Insa odata arestat pentru abuz, politia a aflat diverse indicii care scoteau la iveala ca Javed este un criminal in serie.
Acesta viola baietii care au avut ghinionul de a il intalni, apoi ii strangula si ii transa. Dupa asta, el scufunda corpurile neinsufletite in acid clorhidric, apoi arunca acidul in canalizare.

#criminali#istorie

Previous Post

Next Post