Steaua și Dinamo

28 aprilie 2017 Daniel 0 Comments

Dacă ai văzut să zicem măcar odată un meci de fotbal atunci mai mult ca sigur ai azuti de Steaua și Dinamo și de rivalitatea aprigă care a apărut în urmă cu ceva timp între aceste două echipe.

Pe vremuri Steaua era echipa care reprezenta armata iar Dinamo echipa care reprezenta miliția( poliția de astăzi, doar că ei băteau ca la hoții de cai, fără motiv). Eu de când mă știu am ținut întodeauna cu Steaua și nu, nu am putut să îi suport pe cei de la Dinamo respectiv dinamoviștii. Prima imagine care îmi vine în cap când vine vorba de Dinamo este cea cu Borcea când își dă o minge zdravănă în față încercând să facă duble sau atunci când tot tatăl tuturor copiilor din România a spus celebrul citat ”Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League”. Nu sunt rău sau ceva dar Dinamo nu are palmaresul stelei. Nu avem cum să uitam că în anul 1986 Steaua a câștigat Cupa Campionilor cum se numea pe atunci, Champions League-ul de astăzi. În plus Steaua și pe plan intern are mai multe cupe, trofee și titluri decât Dinamo. An de an își joacă șansa pentru calificarea în competițiile europene pe când Dinamo dacă îmi amintesc bine a jucat ultima dată un meci european în 2009 atunci ce-i drept a reușit să facă o figură frumoasă.

Singurul lucru pe care îl respect când vine vorba de Dinamo, este jucătorul ce a fost Cătălin Hâldan, care din păcate a murit pe teren. A fost o legendă pentru Dinamo și cu siguranță a rămas în inimile tuturor dinamoviștilor adevărați.

#dinamo#fotbal#steaua

Previous Post

Next Post