Timpul

24 februarie 2017 Daniel 0 Comments

Timpul este ceva ce nu putem controla , el trece ca vântul , și își lasă amprente asupra ta indiferent de circumstanțe. Uneori vrem să dăm timpul înapoi, dar din păcate înca nu s-a dezvoltat o astfel de metodă. Oare dacă am fii putut să ne teleportăm cu adevărat în trecut, am fii reușit să schimbăm ceva in bine? Cu toate acestea continuăm să ne gândim atât la prezent cât și la viitor, acestea fiind două etape extrem de importante din viața noastră. Prezentul inevitabil va influența viitorul prin acțiunile pe care le facem și discuțiile pe care le purtăm . în fiecare dimineață când ne trezim, ne intrebăm, ce vom face astazi, ș încercăm să ne creăm propriile planuri, acestea de cele mai multe ori dând greș.

Timpul trece foarte repede, niciodată nu îți vei da seama cât de repede au trecut 5 ani, și mereu vei zice că totul parcă e o iulizie. Cu toate acestea noi rămânem constranși de timp și ne planificăm evenimentele în funcție de orele pe care le avem la dispoziție. Dar ce s-ar întâmpla dacă nu ar exista acest “Timp”? Nu avem idee ce învălmășeală s-ar putea produce.

Din păcate corpul nostru are limite , și chiar dacă și-ar dori să stea treaz ca și cum s-ar preface că noaptea e ziua și ziua noapte, este imposibil, datorită oboselii ce apare constant în organism, făcându-te să ai starea aceea de somnolență.

Ar fi genial să poți face totul fără să ai nevoie de pic de somn nu-i așa ?

În ciuda faptului că timpul a devenit un paradox complex, trebuie să realizăm, că de-asemenea ca și soarele, luna și alți factori ce influențează viața, și timpul este un factor special ce se încadrează în aceasta listă.

#timp

Previous Post

Next Post