Zodiile

28 aprilie 2017 Daniel 0 Comments

Fiecare dintre noi este născut într-o anumită dată a anului deci fiecăruia dintre noi îi corespunde o anumită zodie.

În total sunt 12 zodii iar zodiacul se începe de pe 22 decembrie iar prima zodie ține până pe 19 ianuarie, respectiv capricornul.

Se presupune că între anumite zodii exsită o compatibilitate mai mare sau că taurii de exemplu sunt mai pricepuți în a face bani și se decurcă mai ușor în viață reușind să treacă peste orice obstacol ce îi apare în cale.

Eu sunt născut pe 24 august deci sunt fecioara. Câteva chestii legate despre aceasta zodie pe care le-am observat eu personal, ar fii: sunt destul de preocupat ca să nu zic obsedat de curățenie, reușesc să fiu din nou bun cu oamenii care m-au rănit de nu mai știu câte ori, și îi ajut cu ce pot pe cei din jurul meu. Acum ca orice om, nu pot avea numai calități mai există și defecte… De exemplu sunt foarte încăpățânat, câteodată posed o ambiție uimitoare și nu mă las până nu realizez un anumit lucru.

Cică zodia mea s-ar potrivi cu zodia pești, dar prefer să zic pass. Am avut parte să cunosc o fată din această zodie pe care de ce să mint, am plăcut-o dar sentimentul nu a fost reciproc, doar mi-am dat seama cât de diabolică și manipulatoare poate fii acea persoană. În ziua de azi am rămas prieteni, adică nu știu dacă pot spune chiar prieteni, cunoștințe mai bine.

Deci tot acest zodiac este un sistem foarte complex de încadrare a tipologiilor persoanelor după perioada anului în care s-au născut.

#zodii

Previous Post

Next Post